Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri (pagina 20)

 

Retete de dulciuri

Desert cu fructe de padure

Ingrediente 100 gr mascarpone, 200 ml frisca,  80 gr zahar,  1 plic zahar vanilat, fructe de padure (zmeura, afine) Decor: frunze de menta Mod de preparare Intr-un bol se amesteca frisca cu  zahar si vanilie. Se mixeaza pana devine spuma, apoi adaugam mascarpone, se continua  mixarea pana obtinem o compozitie ...

Citeste »

Strudel cu fructe de padure

Ingrediente 800 gr foietaj crud. Umplutura:  250 gr fructe de padure (afine, zmeura, mure -congelate),  100 gr zahar Decor: zahar pudra Mod de preparare Intr-un bol se pun afinele, zmeura si mure. Se amesteca cu zahar si se lasa cca 1 ora la rece. Pregatim tava; se poate pune stropita ...

Citeste »

Fursecuri vanilate cu visine

Ingrediente 250 gr unt (margarina), 4 oua, 150 gr zahar, un praf sare, 4 pliculete zahar vanilat,  300 gr faina, cca -40 visine fara samburi (depinde de numarul de  fursecuri ). Decor: zahar pudra vanilat Mod de preparare Untul  se mixeaza cu zaharul pana devine ca o crema, se adauga ...

Citeste »

Desert cu caise

Ingrediente Desert cu caise 300 caise, 300 ml smantana dulce pentru frisca , 70 gr zahar, 1 pliculet de  gelatina, 2 plicuri zahar vanilat. Decor: frunze proaspete de menta. Mod de preparare Caisele se curata de coaja , samburi si se mixeaza intr-un blender. Gelatina se inmoaie in cca 20 ...

Citeste »

Tort de biscuiti cu cafea

Ingrediente Tort de biscuiti cu cafea Blat: 400 gr biscuiti , 100 gr zahar, 200 ml cafea Crema: 250 gr unt, 200 gr zahar pudra, 20 ml rom, 50 ml cafea mai concentrata Decor: crema de cafea, cacao Mod de preparare Cafeaua se amesteca cu zahar cca 1 min. Biscuitii ...

Citeste »



Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress