15 ianuarie 2012

Lapte de pasare

Ingrediente Bulgari: 3 albusuri, 80 gr zahar, 400 ml lapte, vanilie (baton vanilie) Sodou:3 galbenusuri, 50 ml lapte, 20 gr zahar, vanilie. Preparare Intr-o cratita se pune laptele sa se […]
8 ianuarie 2012

Tort Padurea Neagra

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, 10 gr gelatina, 400 gr frisca, […]
7 ianuarie 2012

Tort diplomat cu fructe

Ingrediente Foaie de rulada :3 oua, 10 gr cacao, 60 gr faina, 1 varf de cutit praf de copt, 60 gr zahar. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, […]
6 ianuarie 2012

Ciocolata de casa cu migdale si stafide

Ingrediente 500 gr zahar, 500 gr lapte praf, 50 gr cacao, 1 pachet de unt grasime 80%, esenta de rom, 150 gr migdale, 100 gr stafide. Preparare Migdalele se trec […]
18 decembrie 2011

Fursec cu ciocolata alba

Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde. […]
18 decembrie 2011

Fursec cu ciocolata si nuca de cocos

Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde. […]
18 decembrie 2011

Orez cu mere

Ingrediente 1 l lapte, 250 gr orez, 100 gr zahar,5 gr sare, zahar vanilat, 4 mere, 200 ml sirop, stelute de anason. Preparare Orezul se spala. Laptele se fierbe. Merele […]
17 decembrie 2011

Fursec cu ciocolata si fistic

Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu , un praf sare, 5 ml otet, faina cat cuprinde. […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress