19 februarie 2012

Prajitura cu portocale

Ingrediente Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare.Crema: 250 gr frisca vegetala , 50 gr smantana, […]
19 februarie 2012

Prajitura Fantezie

Ingrediente Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. Crema: 300 gr unt, 150 gr ciocolata amaruie, […]
12 februarie 2012

Napolitane cu ciocolata si portocale

Ingrediente Ingrediente 1 pachet foi napolitane, portocale confiate cubulete din belsug, cate doriti 🙂 Ciocolata : 250 gr zahar, 100 gr lapte praf, 30 gr cacao, 250 gr unt grasime […]
5 februarie 2012

Compot de mere

Ingrediente 1 l apa, 3 mere, 70 gr zahar, 2 stelute anason. Preparare Intr-un vas punem apa si zaharul.Se amesteca , se pune la foc si lasam pana incepe sa […]
29 ianuarie 2012

Prajitura Alba ca zapada

Ingrediente 4 Foi:150 ml ulei, 3 oua, 150 gr zahar, 1 plic amoniu stins in 10 ml otet, un praf de sare, faina cat cuprinde. Crema:250 gr unt, 100 gr […]
23 ianuarie 2012

Praline asortate

Ingrediente 300 gr budinca de cicolata, 16 biscuiti Oreo, esenta de rom. Glazura: ciocolata menaj. Decor: ciocolata alba, ciocolata cuvertura de cacao, nuca de cocos Preparare Biscutii se pun in […]
21 ianuarie 2012

Tort Buturuga

Ingrediente Foaie de rulada: 3oua, 70 gr zahar, 70 gr faina,20 gr cacao, o lingurita praf de copt, un praf de sare. Crema de ciocolata: 2 oua, 100 ml lapte, […]
18 ianuarie 2012

Cornulete rapide si aromate

Ingrediente 300 gr foietaj, 100 gr rahat aroma de trandafir. Decor: zahar pudra. Preparare Rahatul se taie in fasii potrivite. Foietajul se intinde pe o planseta si se taie in […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress