17 mai 2012

Prajitura cu branza dulce si bezea

Ingrediente Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. Umplutura: 300 gr branza dulce, 50 gr gris, […]
13 mai 2012

Cozonac cu ciocolata

Ingrediente Aluat: 500 gr  faina, 120 gr zahar, 50 ml ulei, 80 gr unt, 3 galbenusuri,  300  ml lapte, 20 gr drojdie, 5  gr sare, coaja rasa de lamaie, zahar […]
10 mai 2012

Tort diplomat cu capsuni

Ingrediente Blat: piscoturi de sampanie (in functie de forma tortului), sirop de capsuni. Crema: 3 oua, 100 gr zahar, 100 ml lapte, vanilie, 10 gr gelatina, 500 gr frisca, 300 […]
7 mai 2012

Prajitura cu ciocolata

Ingrediente 4 Foi:100 ml ulei, 3 oua, 120 gr zahar, 30 gr cacao,1 plic amoniu stins in 10 ml otet, un praf de sare, faina cat cuprinde. Crema:250 gr unt, […]
6 mai 2012

Cozonac pufos cu rahat

Ingrediente Aluat: 1 kg faina, 200 gr zahar, 50 ml ulei, 150 gr unt, 4 galbenusuri, 500-600 ml lapte, 40 gr drojdie, 10 gr sare, coaja rasa de lamaie, zahar […]
17 aprilie 2012

Fursecuri Nuci

Ingrediente Aluat: 2 oua, 150 ml ulei, 100 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, vanilie, faina cat cuprinde pentru un aluat de fursecuri. Umplutura: 120 gr magiun de prune […]
23 martie 2012

Prajitura cu mere si nuca

Ingrediente Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. Umplutura: 4 mere, 20 gr gris, 100 gr […]
19 februarie 2012

Chec la rece

Ingrediente 250 gr biscuiti digestivi, 100 gr nuca macinata, 50 gr nuca , 50 gr stafide, 50 gr cirese confiate, 50 gr coaja de portocale confiata, 50 gr fistic decojit, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress