24 iunie 2012

Inghetata de visine

Ingrediente 300 ml apa, 200 gr zahar, 300 gr visine , zeama de la o lamaie Mod de preparare Intr-o cratita se pun la fiert zaharul si apa ,  la […]
20 iunie 2012

Tort rapid cu capsuni

Ingrediente Blat: 4 oua, 120 gr faina, 1 praf de copt, 40 ml apa foarte  rece, 100 gr zahar. Crema de vanilie: 800 ml lapte , 3 oua, 150 gr […]
2 iunie 2012

Dulceata de trandafiri

Ingrediente: Dulceata de trandafiri 350 gr petale de trandafiri parfumate (pentru dulceata), 500 gr zahar, 25 ml zeama de lamaie, 250 ml apa. Mod de preparare Petalele de la fiecare […]
1 iunie 2012

Desert cu capsuni

00:20usoara 2 portii Ingrediente 150 gr frisca vanilata , 8 capsuni mari ,  50 ml lichior capsuni. Mod de preparare Spalam capsunile si indepartam coditele. 6 capsuni le taiem  felii […]
31 mai 2012

Clatite cu inghetata de vanilie

Ingrediente Foi de  clatite: 2 oua, 20 gr zahar, 200 ml apa minerala,250 ml lapte, vanilie, faina cat cuprinde, un praf de sare. Umplutura:  dulceata de prune Decor: inghetata de […]
27 mai 2012

Desert cu ciocolata

00:40usoara 6 portii Ingrediente – Desert cu ciocolata 400 ml sodou de vanilie, 200 gr ciocolata, 10 m esenta rom, 200 gr frisca batuta. Decor: cacao Mod de preparare Reteta […]
26 mai 2012

Sodou de vanilie (sos de vanilie)

Ingrediente 4 oua, 100 gr zahar, 1/2 l lapte, 4 plicuri zahar vanilat. Decor: frisca Mod de preparare Albusurile se bat spuma cu zahar intr-un vas de cca 2 l  […]
20 mai 2012

Prajitura din foi cu zahar ars

Ingrediente Aluatul : 450 g faina, 75 g zahar , 125 g unt sau margarina, 100 ml smantana sau iaurt, 1 ou, un varf de lingurita sare fina, coaja raza […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress