16 septembrie 2012

Cornuri cu gem

Ingrediente 16 buc- Cornuri cu gem 700 gr faina, 3 oua, 25 gr drojdie proaspata, 120 gr zahar, 30 ml ulei,  1 praf de sare, 200 ml lapte, coaja rasa […]
10 septembrie 2012

Rulada cu marmelada

Ingrediente Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 6  linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat. Umplutura: 100 gr marmelada capsuni, 250  gr marmelada caise, Mod de preparare Albusurile se […]
22 iulie 2012

Tort de lamaie

Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, 180 gr faina, 1 praf de sare, coaja de la 1 lamaie. Crema: 250 gr unt, 800 ml […]
20 iulie 2012

Prajitura cu mere de vara

Ingrediente Blat: 5 oua, 100 gr zahar, 10 linguri de lapte, 10 linguri de ulei, o lingurita praf de copt, 200 gr faina, 1 praf de sare. Umplutura: 10  mere […]
13 iulie 2012

Desert cu fructe de padure

Ingrediente 100 gr mascarpone, 200 ml frisca,  80 gr zahar,  1 plic zahar vanilat, fructe de padure (zmeura, afine) Decor: frunze de menta Mod de preparare Intr-un bol se amesteca […]
8 iulie 2012

Fursecuri vanilate cu visine

Ingrediente 250 gr unt (margarina), 4 oua, 150 gr zahar, un praf sare, 4 pliculete zahar vanilat,  300 gr faina, cca -40 visine fara samburi (depinde de numarul de  fursecuri […]
4 iulie 2012

Desert cu caise

Ingrediente Desert cu caise 300 caise, 300 ml smantana dulce pentru frisca , 70 gr zahar, 1 pliculet de  gelatina, 2 plicuri zahar vanilat. Decor: frunze proaspete de menta. Mod […]
3 iulie 2012

Tort de biscuiti cu cafea

Ingrediente Tort de biscuiti cu cafea Blat: 400 gr biscuiti , 100 gr zahar, 200 ml cafea Crema: 250 gr unt, 200 gr zahar pudra, 20 ml rom, 50 ml […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook