7 octombrie 2012

Tort rapid cu mere

Ingrediente Blat: 5 oua, 100 gr zahar, o lingurita praf de copt stins in otet, 120 gr faina, 1 praf de sare, 2 pliculete zahar vanilat. Umplutura: 6  mere aurii, […]
1 octombrie 2012

Prajitura cu mere si vanilie

Ingrediente – Prajitura cu mere si vanilie Blat: 4 oua, 80 gr zahar, 1/2 plic praf de copt stins intr-o lingurita de otet, 120 gr faina, 1 praf de sare. […]
25 septembrie 2012

Clatite cu branza dulce la cuptor

Ingrediente 3 portii – Clatite cu branza dulce la cuptor Pt 6 foi  : 1 ou, 400 ml lapte, 1 praf de sare, 50 gr zahar, esenta de vanilie, 100 […]
20 septembrie 2012

Savarine

Ingrediente 14 buc – Savarine Pentru maia: 50 gr faina, 15 gr drojdie, 20 ml lapte, 5 gr zahar. Pentru aluat: 200 gr faina, 20 gr zahar, 180 ml lapte, […]
17 septembrie 2012

Mere coapte cu gem si alune de padure

Ingrediente – Mere coapte cu gem si alune de padure 3 mere rosii, potrivite ca marime, gem de prune, scortisoara, alune de padure.     Mod de preparare Merele se […]
16 septembrie 2012

Cornuri cu gem

Ingrediente 16 buc- Cornuri cu gem 700 gr faina, 3 oua, 25 gr drojdie proaspata, 120 gr zahar, 30 ml ulei,  1 praf de sare, 200 ml lapte, coaja rasa […]
10 septembrie 2012

Rulada cu marmelada

Ingrediente Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 6  linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat. Umplutura: 100 gr marmelada capsuni, 250  gr marmelada caise, Mod de preparare Albusurile se […]
22 iulie 2012

Tort de lamaie

Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, 180 gr faina, 1 praf de sare, coaja de la 1 lamaie. Crema: 250 gr unt, 800 ml […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress