16 februarie 2013

Compot rapid de mere

Ingrediente Compot rapid de mere 2 mere, 4  linguri de zahar, 500 ml apa, 1 steluta anason , 1/2 plic zahar vanilat. Preparare Merele se spala, se indeparteaza mijlocul lemnos […]
10 februarie 2013

Fursecuri cu alune

Ingrediente – Fursecuri cu alune 250 g unt, 100 g zahar pudra , 1 ou, 50 gr smantana, 1 pliculet  zahar vanilat, 400 gr faina, 100 gr marmelada de capsuni, […]
2 februarie 2013

Pere fierte in vin

Ingrediente  – Pere fierte in vin 3 pere, 500 ml vin rosu demidulce  (de casa), 4 linguri de zahar, 1 /2 lingurita scortisoara, 2 stelute ananson, 2 cuisoare,  1 lingura […]
30 ianuarie 2013

Rulada cu crema de ciocolata

Ingrediente – Rulada cu crema de ciocolata Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 7  linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat. Crema de ciocolata: 2 oua, 100 ml lapte, […]
26 ianuarie 2013

Mere in foietaj

Ingrediente – Mere in foietaj 4 mere de marime potrivita, miez de nuca, 1 plic zahar vanilat, 1 lingura de marmelada , 1/2 lingurita de scortisoara , 1 albus de […]
9 ianuarie 2013

Tort cu mere si crema de zahar ars

Ingrediente Tort cu mere si crema de zahar ars Blat: 4 oua, 70 gr zahar, 100 gr faina, 1/2 plic praf de copt, vanilie Crema: 600 ml  lapte, 4 oua, […]
29 decembrie 2012

Cornulete cu gem si nuca

Ingrediente Cornulete cu gem si nuca Aluat: 500 gr osanza (unt gras ), 600 gr faina , 2 oua, 30 ml zeama de lamaie, 150 ml apa , 1 lingurita […]
23 decembrie 2012

Chec cu miere , nuca si cacao

Ingrediente Chec cu miere, nuca si cacao 6 albusuri , 80 gr zahar, 2 linguri de miere,  150 gr faina, 20 gr cacao, 40 gr nuca macinata,  40 ml ulei, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress