Retete de dulciuri

15 iunie 2013
Prajitura Tavalita

Prajitura Tavalita

Ingrediente Prajitura Tavalita Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. Glazura: 200 gr unt, 30 gr […]
14 iunie 2013

Prajitura Zi si Noapte

Ingrediente Prajitura Zi si Noapte Blat: 5  oua, 120 gr faina, 30 gr cacao,  1/2 plic praf de copt, 30 ml apa rece, 100 gr zahar, 1 plic zahar vanilat. Crema: […]
13 iunie 2013

Faguri cu miere

Ingrediente Faguri cu miere 3  oua,  3  linguri  cu miere, 100 ml ulei, 120 lapte,  2 pliculete zahar vanilat , 1/2 lingurita bicarbonat  stins in otet, faina cat cuprinde  astfel […]
26 mai 2013

Tort cu ananas si capsuni

Ingrediente Tort cu ananas si capsuni Blat: 4 oua, 120 gr faina, 1/2 plic praf de copt, 30 ml apa rece, 100 gr zahar. Crema: 3 oua, 100 gr zahar, […]
22 mai 2013

Rulada cu crema de caise

Ingrediente Rulada cu crema de caise Foaia de rulada: 6 albusuri, 6 linguri zahar, 9 linguri faina, 1/2 plic praf de copt, 1 praf de sare. Crema: 1 borcan  dulceata […]
14 mai 2013
Fursecuri cu crema

Fursecuri cu crema (Paleuri)

Ingrediente Fursecuri cu crema (Paleuri) 300 gr unt, 4 galbenusuri, 200 g zahar pudra, 450 gr  faina, 2 plicuri zahar vanilat, 1/2 plic praf de copt. Umplutura: crema de ciocolata- […]
8 mai 2013

Prajitura cu branza

Ingrediente Prajitura cu branza Blat : 400 gr faina, 150 gr unt, 3 oua, 100 gr  zahar, 2 linguri pudra de roscoave, 1/2  plic praf de copt, 2 plicuri zahar […]
31 martie 2013
Rulouri cu crema de vanilie

Rulouri cu crema de vanilie

Ingrediente Rulouri cu crema de vanilie Pentru – 16 buc 400 gr foietaj crud , 800 gr crema de vanilie (click pentru reteta). Decor: zahar pudra vanilat. Preparare Rulouri cu […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook