8 mai 2013

Prajitura cu branza

Ingrediente Prajitura cu branza Blat : 400 gr faina, 150 gr unt, 3 oua, 100 gr  zahar, 2 linguri pudra de roscoave, 1/2  plic praf de copt, 2 plicuri zahar […]
31 martie 2013
Rulouri cu crema de vanilie

Rulouri cu crema de vanilie

Ingrediente Rulouri cu crema de vanilie Pentru – 16 buc 400 gr foietaj crud , 800 gr crema de vanilie (click pentru reteta). Decor: zahar pudra vanilat. Preparare Rulouri cu […]
18 martie 2013

Gogosi cu ciocolata

Ingrediente Gogosi cu ciocolata 2 oua, 1 cub drojdie–  25 gr,  400 gr faina, coaja rasa de la o lamaie, 1 plic zahar vanilat, 10 linguri zahar, 120 ml lapte […]
8 martie 2013

Mucenici cu miere si nuca

Ingrediente 10 mucenici 700 gr  faina, 1 ou, 1 cub -25 g drojdie, 1 lingura plina cu miere,  250 ml lapte, coaja rasa de la o  lamaie, 50 gr unt, […]
4 martie 2013

Prajitura cu gem

Ingrediente Prajitura cu gem 1 borcan cu gem de prune (400 gr),120 gr zahar tos, 500 grfaina , 250 gr unt sau margarina, 120 ml lapte, sare, 1 lingurita praf […]
24 februarie 2013

Prajitura cu alune si frisca

Ingrediente Prajitura cu alune si frisca Blat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de sare. Glazura: 200 gr […]
21 februarie 2013

Prajitura cu gem

Ingrediente Prajitura cu gem 1  kg faina, 500 gr osanza de porc, 3 galbenusuri, 3 linguri smantana , 1 praf de sare, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingura de zahar, […]
17 februarie 2013

Profiterol

Ingrediente Profiterol Aluat gogosi :50 ml ulei, 100 ml apa, 100 gr faina, 3 oua, un praf de sare Crema:100 gr amidon, 350 ml lapte, 2 oua, 90 gr zahar, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress