Ingrediente
Coji: 35 ml ulei, 70 ml apa, 70 gr faina, 3 oua, un praf de sare.
Crema de vanilie: 300 ml lapte, 90 gr zahar, 50 gr faina, 2 oua, vanilie.
Glazura: cicolata cuvertura si frisca.
Preparare
Apa, uleiul si sarea se fierb intr-un vas pana atinge punctul de fierbere, se adauga intreaga cantitate de faina, se amesteca cu paleta repede pentru a asigura inglobarea intregii cantitati de faina, pana ce aluatul se desprinde usor de peretii vasului. Se retrage continuand amestecarea pana scade temperatura. Se incorporeaza ouale ( unul cate unul) prin amestecare continua ingloband, concomitent, si o mare cantitate de aer. Turnarea aluatului se face cu posul cu dui sub forma de aveline. Coacerea se realizeaza la temperatura ridicata (180 gr), apoi la tempaeratura moderata (120 gr), fara a deschide cuptorul in primele 10-15 minute. Coaja dupa coacere trebuie sa fie uscata. Capacele de mineclere se taie numai pe o latura . Se umplu cu crema de vanilie calda. Se glazureaza cu ciocolata cuvertura, se lasa cateva minute sa se raceasca si se umplu cu frisca.
Servire
Se servesc reci.