Mere in aluat

Ingrediente

4 mere, 300 gr aluat foietaj, zahar pudra, 1 banana.

Preparare

Pentru a obtine un deliciu merele folosite trebuie sa fie dulci si coapte . Merele se spala si se curata de mijloc, in locul format se adauga banana, astfel incat sa se umple golul. Se poate pune o lingurita de zahar daca dorim mai dulci, sau dulceata. Fiecare mar se inveleste in aluat si se pune intr-o tava stropita cu apa, si se introduce in cuptorul incins. Se lasa la copt la foc mediu, sunt gata cand capata o culoare aurie. Se scot din cuptor si se lasa cateva minute la racit. Se pudreaza cu zahar farin.

Servire

Se servesc calde sau reci dupa preferinta cu dulceata.
Mere in aluatMere in aluatMere in aluatMere in aluatMere in aluatMere in aluatMere in aluatMere in aluatMere in aluatMere in aluat
Mere in aluat, 5.0 out of 5 based on 2 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (2 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Gogosele rapideGogosele rapide Ingrediente400gr faina ,10 gr drojdie, 80 gr zahar, ulei pentru prajit ,1 praf de sare. Decor: zahar pudra […]
  • Briose cu bananeBriose cu banane Ingrediente 250 gr unt , 150 gr zahar, 5 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1 praf de copt, 300 […]
  • Inghetata cu bananeInghetata cu banane Ingrediente1 cutie mascarpone, 400 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 3 banane, […]
  • Saratele cu chimenSaratele cu chimen Ingrediente 500 gr foietaj, chimen, sare, 1 ou. Preparare Foietajul se decupeaza cu o forma de stea. […]
  • Tarta cu fructeTarta cu fructe IngredienteAluat de tarta: 2oua, 1 pachet margarina, 200 gr zahar, 1 praf de copt,faina cat cuprinde, un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress