Jeleu de lamaie

Ingrediente

250 g zahar , 3 lamai, 600 ml apa, 1 plic gelatina.

Preparare

Coaja rasa de la lamai impreuna cu rondele de lamaie se pun la fiert intr-o cratita impreuna cu apa. Se lasa sa fiarba cca 5 minute, apoi se strecoara. Lichidul obtinut se pune intr-un vas impreuna cu zaharul si se pune pe foc. La sfarsit se adauga gelatina inmuiata in apa rece si se mai lasa cateva momente. Se ia de pe foc , se pune intr-un vas si se da la frigider. Se prezinta in cupe decorat cu zahar tos.

Servire

Se foloseste la deserturi reci, fursecuri sau servit la cupe.
Jeleu de lamaieJeleu de lamaieJeleu de lamaie
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Inghetata CaramelInghetata Caramel Ingrediente1/2 cutie de mascarpone, 300 ml frisca vegetala, 100 ml lapte, 100 gr zahar, 100 gr zahar pentru […]
  • Crema de zahar ars cu fructe de padureCrema de zahar ars cu fructe de padure Ingrediente Crema de zahar ars cu fructe de padure 8 oua, 1 l lapte, 100 gr zahar, vanilie, 80 gr zahar […]
  • Budinca de vanilie cu zmeuraBudinca de vanilie cu zmeura IngredienteCrema de vanilie: 800 ml lapte , 3 oua, 250 gr zahar, 150 gr amidon, vanilie. Decor: zmeura, […]
  • Compot de mereCompot de mere Ingrediente1 l apa, 3 mere, 70 gr zahar, 2 stelute anason.PreparareIntr-un vas punem apa si zaharul.Se […]
  • Cremsnit cu fructeCremsnit cu fructe Ingrediente Un pachet de foi pentru cremsnit. Crema: 1 litru lapte, 1 praf de budinca vanilie, 40 gr […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress