Jeleu de capsuni

Ingrediente

500 gr capsuni, 500 ml apa, 300 gr zahar, zeama de la o lamaie, 10 gr gelatina (1 plic).

Preparare

Capsunile amestecate cu zahar se lasa cca 8 ore la frigider. Dupa acest timp se paseaza se amesteca cu apa si se pune la fiert. Cand a dat primul clocot se ia de pe foc se lasa cateva minute sa se raceasca apoi se strecoara. Compozitia rezultata se amesteca cu zeama de la o lamaie si gelatina amestecand continuu cu un tel, cca 2 min. Compozitia rezultata se toarna in forma si se lasa la rece cateva ore. pentru un jeleu reusit se lasa la rece cca 6 ore.

Servire

Este un deliciu, se serveste rece.
Jeleu de capsuniJeleu de capsuniJeleu de capsuni
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Gris cu lapteGris cu lapte Ingrediente1 litru de lapte, 250 gr gris, 100 gr zahar, vanilie, sare, dulceata.PreparareSe pune laptele la […]
  • Compot caiseCompot caise Ingrediente 2 kg caise, 1 kg zahar, 4 plicuri zahar vanilat, 2l apa. Preparare Caisele spala, se taie in […]
  • Budinca cu capsuniBudinca cu capsuni IngredientePt 2 persoane 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte, 100 gr zahar, 2 plicuri zahar vanilat, un […]
  • Jeleu de lamaieJeleu de lamaie Ingrediente250 g zahar , 3 lamai, 600 ml apa, 1 plic gelatina.PreparareCoaja rasa de la lamai impreuna cu […]
  • Cremsnit cu fructeCremsnit cu fructe Ingrediente Un pachet de foi pentru cremsnit. Crema: 1 litru lapte, 1 praf de budinca vanilie, 40 gr […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress