Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri / Inghetata de visine

Inghetata de visine

Ingrediente

300 ml apa, 200 gr zahar, 300 gr visine , zeama de la o lamaie

Mod de preparare

  1. Intr-o cratita se pun la fiert zaharul si apa ,  la foc mediu pentru cca 10 min.
  2. Siropul format se lasa sa se racesca complet.
  3. Visinele se pun in blender pentru a  obtine un suc consistent.
  4. Se adauga sucul de lamaie si de visine. Se amesteca , compozitia formata se pune intr-un bol rezistent la temperaturi scazute si se pune la congelator pentru 3 ore.
  5. Se amesteca si se lasa in continuare in congelator pana ingheata de tot.
  6. Se transfera intr-un blender , se mixeaza pana devine cremos si se pastreaza pana la servire.

Nu este o inghetata cremoasa,  dar este foate  gustoasa si racoritoare.

Pofta Buna!

Inghetata de visine, 4.0 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.0 (8 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Inghetata de vanilieInghetata de vanilie Ingrediente 500 ml sodou de vanilie, 500 gr frisca batuta. Mod de preparare Se pregateste sodoul , […]
  • Inghetata de cirese Inghetata de cirese Ingrediente Inghetata de cirese 400 ml smantana pentru frisca, 200 ml lapte condensat, 1 lingurita lichior […]
  • Inghetata de pepene galbenInghetata de pepene galben Ingrediente 1 cutie mascarpone, 400 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, o […]
  • Inghetata de mureInghetata de mure Ingrediente 500 ml frisca din smanatana , 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 300 gr mure , Decor: […]
  • Inghetata cu visineInghetata cu visine Ingrediente 100 gr inghetata topping de vanilie, 30 gr dulceata de visine. Preparare Se pune inghetata de […]
  • Fursecuri vanilate cu visineFursecuri vanilate cu visine Ingrediente 250 gr unt (margarina), 4 oua, 150 gr zahar, un praf sare, 4 pliculete zahar vanilat,  300 gr […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress