Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri / Inghetata Caramel

Inghetata Caramel

Ingrediente

1/2 cutie de mascarpone, 300 ml frisca vegetala, 100 ml lapte, 100 gr zahar, 100 gr zahar pentru caramel.

Preparare

100 gr de zahar se pune intr-un vas la topit, se amesteca in momentul topirii astfel incat sa obtinem o culoare uniforma. Cand zaharul capatat o culoare roscata se ia vasul de pe foc si se toarna laptele , apoi amestecam pana se dizolva. Separat se bate frisca cu zahar , cand este spumata bine se adauga mascarpone si compozitia de caramel rece. Se omogenizeaza cca 1 minut apoi se pune in forme si se da la rece.

Servire

Se serveste cu zahar caramelizat.
Inghetata Caramel
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Inghetata de pepene galbenInghetata de pepene galben Ingrediente 1 cutie mascarpone, 400 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, o […]
  • Inghetata de lamaieInghetata de lamaie Ingrediente 1 cutie mascarpone, 400 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 1 lamaie […]
  • Inghetata cu nucaInghetata cu nuca Ingrediente 1 cutie mascarpone, 400 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 30 gr […]
  • Inghetata cu ciocolata amaruieInghetata cu ciocolata amaruie Ingrediente100 gr ciocolata amaruie, 1 cutie de mascarpone, 700 gr frisca, 200 ml lapte, 4 galbenusuri, 200 […]
  • Inghetata CaramelInghetata Caramel Ingrediente 4 galbenusuri, 350 gr frisca vegetala, 50 gr smantana dulce 32%  grasime, 300 ml lapte, 350 gr […]
  • Inghetata cu bananeInghetata cu banane Ingrediente1 cutie mascarpone, 400 ml frisca vegetala, 2 galbenusuri, 100 ml lapte, 200 gr zahar, 3 banane, […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress