Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri / Fursecuri cu visine

Fursecuri cu visine

Ingrediente

250 gr margarina sau unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, coaja de lamaie rasa, faina maxim 400 gr, ciocolata, visine

Preparare

Margarina la temperatura camerei se pune intr-un bol si se omogenizeaza cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile si se bate bine. Se adauga coaja de lamaie rasa apoi faina si se incorporeaza usor, astfel incat sa obtinem un aluat care poate fi modelat. Separat pregatim o tava tapetata cu hartie de copt. Din aluat se formeaza bile care se apasa in mijloc cu degetul, acel gol se va umple cu visina. Toate visinele care le folosim trebuie sa fie fara sambure. Dupa ce fiecare fursec este umplut se introduce tava in cuptorul incins si se lasa pana ce incep sa se coaca. Cand sunt gata se scot pe o tava si le glazuram cu ciocolata. Le introducem la rece. Putem sa le pudram si cu zahar farin.

Servire

Se servesc la cafea, ceai.
Fursecuri cu visineFursecuri cu visineFursecuri cu visineFursecuri cu visineFursecuri cu visine
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Fursec cu capsuniFursec cu capsuni Ingrediente250 gr unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, 1 praf de sare, vanilie, coaja de lamaie rasa, […]
  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Rulada cu crema de ciocolataRulada cu crema de ciocolata Ingrediente - Rulada cu crema de ciocolata Foaia de rulada: 5 oua, 5 linguri zahar, 7  linguri faina, 2 […]
  • Clatite cu branza si sos caramelClatite cu branza si sos caramel Ingrediente Pentru clatite: 150 gr de faina,150 ml de lapte,150 ml de apa minerala,zahar vanilat, un ou, 20 […]
  • Minitarte cu capsuniMinitarte cu capsuni IngredienteAluat tarta:250 gr unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, 1 praf de sare, vanilie, coaja de […]
  • Prajitura FigaroPrajitura Figaro IngredienteAluat: 4 galbenusuri, 250 gr unt sau margarina, 150 gr zahar farin , vanilie, 5 gr bicarbonat de […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress