Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri / Fursec cu dulceata de capsuni

Fursec cu dulceata de capsuni

Ingrediente

250 gr unt sau margarina, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, 1 praf de sare, dulceata de capsuni, zahar pudra vanilat, faina cat cuprinde (cca 500-600 gr).

Preparare

Untul sau margarina se inmoaie si se omogenizeaza cu zahar farin, se adauga galbenusurile, vanilia, praful de sare si se omogenizeaza bine. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt , cat cuprinde astfel incat sa se obtina un aluat potrivit de intins. Se intinde aluatul pe masa de lucru cu ajutor de faina sau ulei si se portioneaza cu ajutorul unei forme rotunde, sau cu un pahar. Se formeaza buline cu sot, unele se vor decupa cu o forma mai mica astfel incat sa arate ca niste cerculete. Fiecare bulina obtinuta cu ajutorul unei spatule se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt , pe fiecare bulina se adauga dulceata de capsuni intr-un strat subtire, la fiecare se adauga a doua parte decupata astfel incat mijlocul sa ramana gol. Tava cu fursecuri se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa la copt pana capata o tenta de culoare aurie.

Servire

Fursecurile se pun pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat pudra.
Fursec cu dulceata de capsuniFursec cu dulceata de capsuni
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Fursec Steaua CraciunuluiFursec Steaua Craciunului Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, vanilie, 1 praf de sare, miez de […]
  • Papanasi cu smantana si dulceataPapanasi cu smantana si dulceata Ingrediente Papanasi cu smantana si dulceata - 6 bucati 350 gr branza de vaci  dulce, 60 gr zahar, 2 oua, 1 […]
  • Prajitura cu branza si visinePrajitura cu branza si visine IngredienteAluat: 500 gr faina, 2 oua, 100 gr margarina, 1 praf de copt, 150 gr zahar farin, 50 gr […]
  • Rulada cu dulceata de capsuniRulada cu dulceata de capsuni IngredienteFoaie de rulada: 3 oua, 45 gr zahar, 50 gr faina, un praf de sare, 1 plic de zahar vanilat. […]
  • Poale in brauPoale in brau IngredienteAluat: 750 gr faina, 3 oua, 25 gr drojdie, 20 gr zahar, 1 praf de sare, 150 ml lapte, 150 gr […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress