Acasa / Retete culinare / Retete de Craciun / Fursec cu cacao si rom

Fursec cu cacao si rom

Ingrediente

1 pachet de unt , 2 galbenusuri, 200 gr zahar, 1 praf de copt, un praf sare, rom, 5 ml otet, 40 gr cacao de cea mai buna calitate, faina cat cuprinde.
Decor: zahar pudra

Preparare

Untul se omogenizeaza cu zaharul pana devine spuma. Adaugam galbenusurile, sarea, rom, praful de copt stins in otet si se amesteca bine. Se adauga cacao , apoi faina cat cuprinde. Se pune copozitia intr-un pos cu sprit si se toarna sub forma de stea intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc la foc potrivit. Cand sunt gata se lasa sa se raceasca. Pentru servire se pudreaza cu zahar farin.

Servire

Se servesc alaturi de cafea sau ceai.
Fursec cu cacao si romFursec cu cacao si rom
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Chec cu stafide si ciocolataChec cu stafide si ciocolata Ingrediente 4 oua, 120 gr zahar, 150 gr faina, 20 gr cacao, 40 gr stafide glazurate cu ciocolata, 30 ml […]
  • Salam de biscuitiSalam de biscuiti Ingrediente 500-800 gr biscuiti, 100 gr rahat fructe, 50 gr nuca,100 gr ciocolata, 30 gr cacao, 250 gr unt, […]
  • Prajitura BuzduganPrajitura Buzdugan Ingrediente Prajitura Buzdugan Coji indiene: 6 oua, 150 gr zahar, 180 gr faina, un praf de sare. Sirop de […]
  • Fursec cu ciocolata albaFursec cu ciocolata alba Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de […]
  • Fursec cu ciocolata si fisticFursec cu ciocolata si fistic Ingrediente 1 pachet de unt , 3 galbenusuri, 180 gr zahar pudra, o jumatate de lingurita de bicarbonat de […]
  • Fursecuri cu marmeladaFursecuri cu marmelada Ingrediente 250 gr unt sau margarina, 3 galbenusuri, 200 gr zahar farin , 1 praf de copt, un praf sare, […]

kalapod.net%20

1 Comentariu

  1. cam cata faina intra? cum trebuie sa fie aluatul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress