Desert cu caise

Ingrediente Desert cu caise

300 caise, 300 ml smantana dulce pentru frisca , 70 gr zahar, 1 pliculet de  gelatina, 2 plicuri zahar vanilat.

Decor: frunze proaspete de menta.

Mod de preparare

  1. Caisele se curata de coaja , samburi si se mixeaza intr-un blender. Gelatina se inmoaie in cca 20 ml apa calduta.
  2. Smantana dulce se amesteca cu  zahar si zaharul vanilat , se bate pana se spumeaza si devine frisca,  apoi se amesteca usor cu jumatate din cantitatea de gelatina inmuiata si racita.
  3. In pahare pentru desert sau cupe se aseaza un strat de piure de caise, un strat de frisca, alternativ.
  4. Se introduce la rece pentru 30 min apoi se decoreaza cu frunze proaspete de menta, dupa preferinta se poate adauga si frisca.
  5. Este un desert racoros si delicios, cu aroma de caise coapte 🙂

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Marmelada de caiseMarmelada de caise Marmelada fina si aromata ! Ideala pentru micul dejun sau pentru obtinerea celor mai fine […]
  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Retete cu mureRetete cu mure Inghetata cu mure Prajitura cu mure   Dulceata de […]
  • Tort de lamaieTort de lamaie Ingrediente Blat: 6 oua, 120 gr zahar, 1/2 plic praf de copt, 180 gr faina, 1 praf de sare, coaja de la 1 […]
  • Tort diplomat cu capsuniTort diplomat cu capsuni Ingrediente Blat: piscoturi de sampanie (in functie de forma tortului), sirop de capsuni. Crema: 3 oua, […]
  • Rulada cu crema de caiseRulada cu crema de caise Ingrediente Rulada cu crema de caise Foaia de rulada: 6 albusuri, 6 linguri zahar, 9 linguri faina, 1/2 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress