Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri / Cornulete rapide si aromate

Cornulete rapide si aromate

Ingrediente

300 gr foietaj, 100 gr rahat aroma de trandafir.
Decor: zahar pudra.

Preparare

Rahatul se taie in fasii potrivite. Foietajul se intinde pe o planseta si se taie in fasii. Se ia cate o bucatica de rahar si se ruleaza o data, apoi se taie. Cornuletele obtinute se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit. Cand devin aurii se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se pun pe platou si se pudreaza cu zahar farin.

Servire

Se servesc alaturi de cafea sau ceai.
Cornulete rapide si aromateCornulete rapide si aromateCornulete rapide si aromate
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Gogosele rapideGogosele rapide Ingrediente400gr faina ,10 gr drojdie, 80 gr zahar, ulei pentru prajit ,1 praf de sare. Decor: zahar pudra […]
  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Clatite cu dulceata de visineClatite cu dulceata de visine Ingrediente Foi de clatite : 2  ou, 800 ml lapte, 1 praf de sare, 50 gr zahar, esenta de vanilie, 150 ~ 200 […]
  • Clatite cu inghetataClatite cu inghetata Ingrediente Foi de clatite : 2  oua, 800 ml lapte, 1 praf de sare, 50 gr zahar, esenta de vanilie, 150 ~ […]
  • Capsuni trase in ciocolataCapsuni trase in ciocolata Ingrediente200 gr capsuni, 100 gr ciocolata alba.PreparareCapsunile se spala si se lasa la scurs. Ciocolata […]
  • Compot rapid de mereCompot rapid de mere Ingrediente Compot rapid de mere 2 mere, 4  linguri de zahar, 500 ml apa, 1 steluta anason , 1/2 plic zahar […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress