Acasa / Retete culinare / Chec pufos cu rahat

Chec pufos cu rahat

Ingrediente

4 oua, 100 gr zahar, 150 gr faina, 80 gr unt, 2 plicuri zahar vanilat, o jumatate plic praf de copt, un praf de sare.
Umplutura: rahat aromat
Decor: cicolata alba



Preparare

O forma rotunda se unge cu unt si pudreaza cu faina. Rahatul se taie cubulete si se trece prin zahar farin. Albusurile se bat spuma cu zahar, se adauga galbenusurile mixate, untul topit, vanilia, praful de sare , amestecam usor apoi adaugam faina amestecata cu praf de copt. Se amesteca cu grija, se adauga jumatate din compozitie, adaugam cubuletele cu rahat apoi restul de compozitie. Se introduce in cuptorul incalzit si lasam la copt pana devine auriu-rumen. Se scoate din forma si se lasa la racit. Se decoreaza cu ciocolata alba .
Chec pufos cu rahatChec pufos cu rahatChec pufos cu rahatChec pufos cu rahat
5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Chec cu lamaieChec cu lamaie Chec pufos si extrem de aromat ! Lamaia este vedeta in bucataria mea ! Ingrediente pentru 1 chec/timp 1 […]
  • Chec marmorat cu nucaChec marmorat cu nuca Checul este unul dintre deserturile preferate ale romanilor. Se prepara rapid, cu ingredient simple, pentru […]
  • Chec cu fructe Chec cu fructe Ingrediente Chec cu fructe 200 gr unt, 150 gr zahar (pudra), 5 oua, 1 pachetel  praf de copt, zahar […]
  • Rulouri cu crema de vanilieRulouri cu crema de vanilie Ingrediente Rulouri cu crema de vanilie Pentru - 16 buc 800 gr foietaj crud , 800 gr crema de […]
  • SarateleSaratele Cum facem aluatul pentru saratele ? Reteta rapida de saratele. Ingrediente  Aluat - 300 gr branza […]
  • Prajitura CremsnitPrajitura Cremsnit Ingrediente Prajitura Cremsnit Aluat -  800 gr foietaj crud, 1 portie crema de vanilie- vezi reteta […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress