Chec cu cacao

Ingrediente

4 oua, 120 gr zahar, 150 gr faina, 50 ml ulei, 1 plic praf de copt, 1 praf de sare, vanilie, 20 gr cacao.

Preparare

Ouale se separa, intr-un bol punem albusurile si in alt bol galbenusurile. Albusurile se bat spuma cu zahar, galbenusurile se mixeaza cu ulei, cacao, sare. Se amesteca usor albusurile batute spuma cu galbenusurile , se adauga faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza usor. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei, se niveleaza deasupra si se introduce in cuptorul incalzit. Se lasa la copt, in primele 10 minute nu deschideti cuptorul. Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca. Se portioneaza si se pudreaza cu zahar farin.

Servire

Se serveste ca desert la cafea.
Chec cu cacao
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Chec marmorat cu nucaChec marmorat cu nuca Checul este unul dintre deserturile preferate ale romanilor. Se prepara rapid, cu ingredient simple, pentru […]
  • Negresa cu zmeuraNegresa cu zmeura Un desert foarte gustos si apreciat, negresa se prepara repede si nu necesita ingrediente speciale. Este […]
  • Prajitura FanteziePrajitura Fantezie IngredienteBlat: 5 oua, 30 ml apa rece, 120 gr zahar, 150 gr faina, 1/2 praf de copt, un praf de […]
  • Prajitura cu sarlotaPrajitura cu sarlota Ingrediente Blat: 5 oua, 120 gr zahar, 120 gr faina, 20 gr cacao, un praf de sare, 1 praf de […]
  • Tort cu fructeTort cu fructe Ingrediente Blat:4 oua, 20 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 30 ml apa rece, 120 gr zahar. Crema:3 […]
  • Prajitura cu ciocolataPrajitura cu ciocolata IngredienteBlat: 5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema: 2 oua, 100 ml lapte, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress