Acasa / Retete culinare / Retete de dulciuri / Capsuni trase in ciocolata

Capsuni trase in ciocolata

Ingrediente

200 gr capsuni, 100 gr ciocolata alba.

Preparare

Capsunile se spala si se lasa la scurs. Ciocolata se rupe in bucatele si se se pune intr-un vas pe Baine Marie. Cand s-a topit amestecam usor sa uniformizam compozitia. Se ia cate o capsuna de codita si se trece prin ciocolata fara a glazura prea mult si se pun apoi pe un platou.

Servire

Se servesc ca desert.
Capsuni trase in ciocolata
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Inghetata cu cireseInghetata cu cirese Ingrediente 500 gr frisca, 300 gr cirese, 150 gr zahar, 2 oua, 100 ml lapte, esenta de […]
  • Turta dulceTurta dulce Ingrediente450 gr faina, 100 gr zahar, 300 gr miere, 2 oua, cuisoare, scortisoara, 150 ml ulei, coaja de […]
  • Tort de struguriTort de struguri IngredienteBlat:6 oua, 160 gr faina, 1 praf de copt, 30 ml apa rece, 150 gr zahar. Crema:500 gr frisca, 300 […]
  • Compot capsuniCompot capsuni Ingrediente2 kg capsuni, 3 l apa, 1kg zahar.PreparareCapsunile se curata de codite se trec prin mai multe […]
  • Cornulete rapide si aromateCornulete rapide si aromate Ingrediente300 gr foietaj, 100 gr rahat aroma de trandafir. Decor: zahar pudra.PreparareRahatul se taie in […]
  • Cornulete cu mereCornulete cu mere Ingrediente1 kg aluat stil frantuzesc. Umplutura: 5 mere, vanilie, 30 gr unt, 100 gr zahar, zahar […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress