8 aprilie 2020
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Ingrediente Prajitura cu mere/ 1 tava dimensiune 30×20 cm. Aluat: 200 gr unt, 100 gr zahar, 200 ml apa minerala, 1 ou, 1 lingurita esenta de vanilie sau 3 plicuri […]
4 aprilie 2020
Chec de post cu dulceata si cacao

Chec de post cu dulceata si cacao

Ingrediente Chec de post cu dulceata si cacao/ 1 buc 2 cani  faina, 2  cani  de apa , 1 cana de  zahar, 200 gr margarina topita, 2 plicuri zahar vanilat, […]
3 aprilie 2020
budinca de vanilie cu capsuni

Budinca de vanilie cu dulceata de capsuni

Ingrediente 4 portii Compozitie budinca – 800 ml lapte , 3 oua, 250 gr zahar, 150 gr amidon, esenta de vanilie. Decor – dulceata de capsuni Preparare Laptele (600 ml)  se […]
26 martie 2020
Macaroane cu branza dulce

Macaroane cu branza dulce

Ingrediente 400 gr macaroane, 30o gr branza dulce,  2 linguri de smantana, 3 oua, 50 gr  unt, 100 gr zahar, 10 gr zahar vanilat. Mod de preparare Pastele  se fierb […]
18 martie 2020
Prajitura Buzdugan

Prajitura Buzdugan

Ingrediente Prajitura Buzdugan/ 12 bucati 24 buc Coji indiene: 6 oua, 60 gr zahar, 120 gr faina + 30 gr pentru pudrat , un praf de sare. Sirop de rom:  […]
14 martie 2020
Terci de ovaz cu prune uscate si nuci

Terci de ovaz cu prune uscate si nuci

Ingrediente Terci de ovaz cu prune uscate si nuci/ 2  portii 100 gr fulgi de ovaz, 500 ml apa , 1 praf de sare, 1 lingurita de scortisoara macinata, 2 […]
9 ianuarie 2020
tort diplomat

Tort diplomat

Tortul Diplomat este un tort festiv, foarte aspectuos, ideal pentru mesele de sarbatoare sau zile de nastere. Chiar daca pare complicat, acest tort se prepara surprinzator de usor, este nevoie […]
5 octombrie 2019

Prajitura Cremsnit

Ingrediente Prajitura Cremsnit Aluat –  400 gr foietaj crud, 1 portie crema de vanilie- vezi reteta Decor: frisca , zahar pudra  vanilat. Preparare Prajitura Cremsnit Foietajul se imparte in 2 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook