Acasa / Retete culinare / Desert de post

Desert de post

Ingrediente Desert de post

fructe exotice din compot, frisca vegetala vanilata, esenta de rom.

Preparare Desert de post

  1. Fructe din compot le vom taia cubulete.
  2. Se pun in cupe, se adauga esenta de rom (cateva picaturi pentru fiecare cupa) apoi aveline din frisca.
  3. Se decoreaza cu fructe din compot.
  4. Se pun la rece 30 min apoi se servesc.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Salam de biscuiti cu portocale Salam de biscuiti cu portocale Ingrediente Salam de biscuiti cu portocale 250 gr biscuiti de post ,  70 gr margarina, 70 gr zahar, 2 […]
  • Cozonac de postCozonac de post Ingrediente  2 buc - Cozonac de post Aluat: 1 kg faina alba de calitate , 300 ml apa, 150 gr zahar, 200 gr […]
  • Salata de fructeSalata de fructe Ingrediente 100 gr fructe exotice din compot, 200 ml frisca vegetala, vanilie. Preparare Frisca vegetala […]
  • Desert cu ciocolataDesert cu ciocolata 00:40usoara 6 portii Ingrediente - Desert cu ciocolata 400 ml sodou de vanilie, 200 gr ciocolata, 10 m […]
  • Salata de pepeneSalata de pepene Ingrediente 1 pepene galben, 100 ml frisca , 50 gr miere, frunze de menta. Preparare Pepenele se spala, […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress