Acasa / Retete culinare / Desert cu zmeura

Desert cu zmeura

Ingrediente Desert cu zmeura

inghetata de zmeura, inghetata de ciocolata, inghetata de vanilie, sos de ciocolata (20 gr cacao, 100 gr unt, 60 gr zahar, esenta de rom), frisca , zmeura proaspata, frunze de menta.

Preparare sos de ciocolata

  1. Intr-o cratita se pun ingredientele de mai sus si se amesteca bine.
  2. Punem cratita pe foc , amestecand  pana ce untul  se topeste complet iar sosul incepe sa fiarba. Se amesteca cca 2-3 min apoi luam de pe foc si lasam sa se racesca.
  3. Cand este complet rece  se adauga esenta de rom si amestecam.

Preparare Desert cu zmeura

  1. In fiecare cupa se adauga  inghetata de zmeura, inghetata de ciocolata, inghetata de vanilie, se decoreaza cu frisca , zmeura din belsug si sos de ciocolata.
  2. Se decoreaza cu menta proaspata.

Pofta Buna!

 

5 (100%) 1 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Tiramisu cu capsuniTiramisu cu capsuni Ingrediente Tiramisu cu capsuni - 5 portii piscoturi sampanie  (5 buc), 125 gr mascarpone, 100 ml frisca […]
  • Inghetata de casa cu biscuitiInghetata de casa cu biscuiti Inghetata de casa cu biscuiti , un desert preferat de cei mici in acest sezon ! Fina si aromata […]
  • Inghetata de vanilieInghetata de vanilie Ingrediente 500 ml sodou de vanilie, 500 gr frisca batuta. Mod de preparare Se pregateste sodoul , […]
  • Prajitura cu biscuiti si ciocolataPrajitura cu biscuiti si ciocolata Ingrediente Prajitura cu biscuiti si ciocolata Blat: 300 gr biscuiti simpli. Crema:  2oua, 80 gr  […]
  • Inghetata de visineInghetata de visine Ingrediente 300 ml apa, 200 gr zahar, 300 gr visine , zeama de la o lamaie Mod de preparare Intr-o […]
  • Rulada de biscuiti cu ciocolataRulada de biscuiti cu ciocolata Ingrediente Rulada de biscuiti cu ciocolata Foaia de rulada - 300 gr  biscuiti dulci, 30 gr cacao, 200 ml […]

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress