Acasa / Retete culinare / Crenvusti in aluat

Crenvusti in aluat

Ingrediente

200 gr foietaj crud, 6 crenvusti, 1 ou, sare.

Preparare

Aluatul foietaj se intinde pe planseta, se taie fasii uniforme. Crenvustii se portioneaza de dimensiunea fasiei de aluat. Fiecare bucatica se ruleaza astfel incat la coacere sa nu se desprinda. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu ou batut cu sare. Se introduce tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt pana cand aluatul creste si devine auriu. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca cateva momente. Se pun pe platou pentru servire.

Servire

Aperitivul se serveste cald sau rece.
Crenvusti in aluatCrenvusti in aluat
Crenvusti in aluat, 4.9 out of 5 based on 10 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.9 (10 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Budinca cu ciuperciBudinca cu ciuperci Ingrediente - Budinca cu ciuperci 300 gr ciuperci proaspete, 30 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de franzela, 100 […]
  • Pateuri cu branzaPateuri cu branza Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj; Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, vanilie, 2 […]
  • Pastrama rapida de puiPastrama rapida de pui O alternative mult mai gustoasa si sanatoasa la mezelurile din comert, pastrama de pui este usor de […]
  • ChifteluteChiftelute Ingrediente 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de franzela , 1 legatura de […]
  • Chec aperitiv cu maslineChec aperitiv cu masline Ingrediente  Chec aperitiv cu masline 200 gr  muschi de porc  taiat cuburi , 250 g cascaval ras, 4 oua […]
  • Rulada de cascaval cu somonRulada de cascaval cu somon Un aperitiv rapid si la indemana tuturor, rulada de cascaval cu somon se prepara extrem de rapid si este un […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress