Acasa / Retete culinare / Crema de branza cu ceapa verde

Crema de branza cu ceapa verde

Ingrediente

250 gr  branza proaspata de capra La Colline, 50 ml smantana, 1 legatura de ceapa verde, 20 gr unt,  sare dupa gust.

Preparare

  1. Untul (temperatura camerei) se mixeaza 1 min, se adauga  smantana , branza proaspata de capra si amestecam pana obtinem o compozitie omogena . Se incorporeaza ceapa verde tocata si se  sareaza dupa gust.
  2. Este o crema de branza delicioasa si sanatoasa, ideala la micul dejun.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pasta de pestePasta de peste Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta […]
  • Tartine cu branzaTartine cu branza Ingrediente Tartine cu branza 12  felii de bagheta , 1 lingurita de smantana,  125 gr branza tartinabila de […]
  • Aperitiv cu icreAperitiv cu icre Ingrediente Aperitiv cu icre felii de franzela , salata de icre , icre de pastrav. Mod de preparare […]
  • Marinata pentru puiMarinata pentru pui Ingrediente Marinata pentru  pui 1 capatana usturoi, zeama de la 1 lamaie, 1 lingurita boia de ardei dulce, […]
  • Aperitiv cu ardei si branzaAperitiv cu ardei si branza Ingrediente Aperitiv cu ardei si branza 2 ardei grasi si rosii, 1 ceapa, 100 gr telemea de capra, 100 gr […]
  • Rulouri umplute cu salata de puiRulouri umplute cu salata de pui Ingrediente 10 felii sunca presata Praga. Salata de pui: 2 ardei gogosari din otet, 1 piept de pui, sare, […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress