Acasa / Retete culinare / Conopida pane

Conopida pane

Ingrediente Conopida pane

1 conopida potrivita,  3 oua, sare si piper dupa gust,  faina si pesmet, ulei pentru prajit.

Preparare Conopida pane

  1. Conopida se spala ,  se desface  bucatele si se tine in apa rece cu sare cca 1 ora.
  2. Se pun intr-o cratita mai mare cu apa si  punem la fiert. Se fierbe cca 5 min.
  3. Se scoate intr-o sita si se presara cu sare si piper. Separat se pune uleiul la incins, se trec buchetelele prin faina , prin ou batut apoi prin pesmet.
  4. Se prajesc bine  pe ambele parti,  se scot intr-un vas pe servetel absorbant si se lasa sa se racesca.

Se serveste cu sos de usturoi  sau salata.

 

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Pastrama rapida de puiPastrama rapida de pui O alternative mult mai gustoasa si sanatoasa la mezelurile din comert, pastrama de pui este usor de […]
  • Rulada de cascaval cu somonRulada de cascaval cu somon Un aperitiv rapid si la indemana tuturor, rulada de cascaval cu somon se prepara extrem de rapid si este un […]
  • Oua umplute maioneza si verdeataOua umplute maioneza si verdeata Ouale umplute reprezinta un aperitiv apreciat de romani, in special la ocaziile festive si sarbatorile […]
  • Pogacele cu jumariPogacele cu jumari Ingrediente Pogacele cu jumari 550 gr  faina alba-tip 480,1 cub drojdie proaspata (25 gr), 150-200 ml […]
  • Aperitiv cu branza si mararAperitiv cu branza si marar Ingrediente Aperitiv cu branza si marar 100 gr branza telemea de capra, 100 gr branza proaspata de vaci, […]
  • ChifteluteChiftelute Ingrediente 500 gr carne tocata de vita,  sare, piper, 2 oua, 4  felii de franzela , 1 legatura de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress