Acasa / Retete culinare / Compot de cirese

Compot de cirese

Ingrediente Compot de cirese

cirese, zahar

Preparare Compot de cirese

  1. Ciresele se curata de codite,  se trec prin mai multe jeturi de apa si se pun in borcane. In fiecare borcan, peste cirese  se adauga cate 3 linguri de zahar si apa rece.
  2. Borcanele se capseaza apoi  se fierb in Baine-Marie cca 15 minute.
  3. Dupa fierbere se pastreaza pana a doua zi impaturite apoi  se pun la camara.
Compotul de cirese se serveste rece.

Dupa preferinta se poate adauga si vanilie.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Tarta cu cireseTarta cu cirese Ingrediente 1 blat pentru tarta - reteta aici,  300 gr crema de vanilie - reteta aici , 50 ml […]
  • Compot de pruneCompot de prune Ingrediente Pentru 4 borcane 800 gr. 1,200 kg prune, 250 gr zahar, 1 plic zahar […]
  • Compot caiseCompot caise Ingrediente 2 kg caise, 1 kg zahar, 4 plicuri zahar vanilat, 2l apa. Preparare Caisele spala, se taie in […]
  • Pepeni muratiPepeni murati IngredientePepeni mici ramasi dupa cules, 5 l apa, 300 gr sare.PrepararePepenii se spala, se curata de cozi […]
  • Gogonele cu usturoi la otetGogonele cu usturoi la otet Ingrediente - Gogonele cu usturoi la otet gogonele, cantitatea de otet reprezinta 30% din cantitatea de […]
  • Castraveti in otetCastraveti in otet Castraveti in otet, o reteta simpla si testata de multi ani. Ingrediente / Timp - 1 ora si 30 minute. 3 kg […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress