Acasa / Retete culinare / Coaste de porc la tava

Coaste de porc la tava

Carnea de porc este printre preferatele romanilor, astfel ca niciodata nu vei da gres atunci cand vei prepara aceasta carne delicioase. In special coastele de porc sunt indragite, fie ca sunt preparate la cuptor, fie la  grata.

Coastele de porc la tava sunt savuroase si se prepara rapid. Cand esti in pana de idei in ceea ce priveste mesele in familie, cu siguranta ii vei impresiona cu aceasta reteta. In plus, nu este complicata, ai nevoie doar de coaste, cartofi, usturoi si condimente.

Coastele de porc la tava se servesc cu sos de usturoi, patrunjel verde tocat pe deasupra si o salata verde.

Ingrediente Coaste de porc la tava – 3 portii

800 gr coaste  de porc , 1 kg cartofi, 3 linguri ulei, sare , piper , 1 capatana de usturoi, 1/2 lingurita oregano, patrunjel verde.

Preparare Coaste de porc la tava – 3 portii

  1.  Coastele de porc se spala si se portioneaza. Cartofii se spala , se curata de coaja si ii taiem in rondele mai mari.
  2. Usturoiul de desface , se curata  si se spala.
  3. Intr-o tava se adauga 2 linguri ulei, cartofii, cateii de usturoi si presaram cu sare , piper dupa gust . Se amesteca bine.
  4. Coastele se ung cu restul de ulei,  le presaram cu sare, piper si oregano apoi le asezam in tava cu cartofi.
  5.  Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C si se lasa cca 40 min.

Se servesc cu salata de varza si patrunjel verde taiat marunt.

Pofta Buna!

coaste de porc la tava
coaste de porc la cuptor
Coaste de porc la tava, 3.8 out of 5 based on 15 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
3.8 (15 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress