Ciuperci umplute cu cascaval

Ingrediente:

500 gr ciuperci proaspete champignon, 200 gr cascaval ras, 2 linguri de ulei, sare si piper dupa gust, oregano uscat dupa gust.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

4

5/5 - (10 votes)

Invata cum sa pregatesti ciuperci umplute cu cascaval, o reteta simpla si rapida perfecta pentru pranz sau aperitiv. Descopera o combinatie delicioasa de ciuperci si cascaval topit, gata in doar 30 de minute!

 Spalam bine ciupercile si indepartam coditele.

Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu partea interioara in jos.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C/ 10 minute.

Le intoarcem, le presaram cu sare, piper si oregano dupa gust, apoi le umplem cu cascaval ras.

Punem tava in cuptorul preincalzit la 180°C pentru aproximativ 15 minute, pana cand cascavalul se topeste si capata o culoare aurie.

Le transferam pe un platou si sunt gata de servit. Pofta buna!

Aceasta reteta este ideala pentru momentele in care vrei ceva rapid, dar gustos. Ciupercile umplute cu cascaval sunt o gustare sanatoasa si plina de savoare, potrivita pentru orice masa a zilei. In plus, este o reteta simpla pe care o poti personaliza dupa gustul tau, adaugand alte ingrediente preferate.

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *