Acasa / Retete culinare / Ciulama de pui

Ciulama de pui

Ingrediente Ciulama de pui

1 kg carne de pui, 100 gr unt, 200 gr faina, 1 ceapa, 1 radacina de patrunjel, 1 morcov, piper si sare dupa gust.

Preparare

  1. Carnea de pui se pune la fiert impreuna cu zarzavat si sare. Se spumeaza si cand este aproape gata se scoate si se tine intr-un vas cu apa si sare , pentru a se mentine carnea alba si sa nu se usuce.
  2. Separat, intr-o cratita se incalzeste untul, se adauga faina si se amesteca bine, la foc mic cca 2-3 min. Se adauga supa in are a fiert puiul. Sosul trebuie sa fie gros. Se fierbe amestecand continuu cca 10 min.

Pentru servire  peste  bucatile de pui se pune sos si  se decoreaza cu morcov fiert . Se serveste cu mamaliguta.

Pofta Buna!

 

Ciulama de pui , 4.9 out of 5 based on 8 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.9 (8 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Mancare de soiaMancare de soia Ingrediente Pt 4 portii:3 rosii decojite,2 ardei grasi,2 cepe,1 punga soia granulata,ulei un praf de […]
  • Mancare de fasole boabeMancare de fasole boabe In sezonul rece, noi, romanii suntem obisnuiti sa pregatim retete traditionale, consistente, cu legume de […]
  • Fasole verde cu smantanaFasole verde cu smantana Ingrediente Fasole verde cu smantana 600 gr fasole verde, 1 piept de pui dezosat, 100 gr smantana, 300 ml […]
  • Ghiveci de legumeGhiveci de legume Ingrediente 1 kg cartofi, 200 gr fasole verde, 1 morcov, 1 ceapa, 3 rosii, 1 dovlecel, 50 ml ulei, 20 gr […]
  • Cartofi umpluti cu branza Cartofi umpluti cu branza Ingrediente Cartofi umpluti cu branza 8 cartofi medii Umplutura: 150 gr branza telemea, 1 ou, 50 gr […]
  • Piept de pui cu legumePiept de pui cu legume Carnea de pui, in special pieptul de pui, este una dintre cele mai indragite si consumate tipuri de carne de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress