Acasa / Retete culinare / Ciorba de vara

Ciorba de vara

Ingrediente Ciorba de vara

1 ceapa, 1 morcov, 1 sfert de varza mica, 1 ardei gras,  2 cartofi, 100 gr fasole verde, 5 rosii decojite,  1 legatura patrunjel, 50 ml ulei, sare dupa gust.

Mod de preparare Ciorba de vara

  1. Legumele se spala si se curata. Ceapa se taie marunt.  Ardeiul, morcovii,  cartofii si telina se taie cubulete. Varza se taie fasii fine.
  2. Uleiul se pune la incins intr-o oala de 4 l apoi adaugam ceapa, telina, ardeiul , varza si morcovul.
  3. Se calesc cca 5 min apoi se adauga 2 l apa fierbinte.
  4. Se lasa sa fiarba cca 5 min apoi se adauga fasolea verde si rosile . Se continua fierberea iar cand legumele sunt aproape fierte adaugam cartofii taiati cuburi.
  5. Se mai lasa sa mai fiarba cca 10 min , se adauga patrunjelul taiat marunt  si se potriveste de sare .
  6. Dupa preferinta puteti adauga si piper.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

ciorba de legume
Rate this post
Voteaza
loading...

Vezi si alte retete delicioase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress