Ciorba de porc cu ou

Ciorba de porc cu ou
Ingrediente:

1 kg coasta de porc afumata ~1 kg , 1 ceapa, 1 morov, 1 radacina de telina, 4  rosii fara pielite,  1 legatura de patrunjel , sare si piper  dupa gust, 2 oua.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

5

5/5 - (31 votes)

Ciorba de porc cu ou , ideala pentru masa de pranz. Reteta Ciorba de porc cu ou este  usoara  si delicioasa.

Coasta de porc se portioneaza si se pune intr-o oala cu 3 l apa rece.

Pe timpul fierberii se indeparteaza spuma formata.

Dupa 30 de  minute, in ciorba  adaugam legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina) si continuam fierberea.

Taiem rosiile cubulete si le adaugam in ciorba .

Cand ciorba este gata,  punem ouale intr-un bol si le batem.

Turnam ouale batute  intr-o spumiera, deasupra ciorbei .

Mai lasam ciorba  cateva secunde pe foc .

Se adauga patrunjelul taiat  marunt si sare dupa gust.

Este o ciorba  foarte gustoasa si  se  poate servi cu ardei iute , otet sau zeama de lamaie.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *