Acasa / Retete culinare / Ciorba de peste

Ciorba de peste

Ingrediente Ciorba de peste

600 gr peste portionat , 2 buc  morcov, 1 ceapa, 1 lamaie, 5 rosii decojite, 1 ardei rosu, 50 ml ulei, sare , piper,  1 legatura de patrunjel verde.

Mod de preparare Ciorba de peste

  1. Intr-o cratita de 3 l se pune uleiul la incins. Se adauga ceapa,  morcovii si ardeiul , maruntite .
  2. Se lasa la calit cca 5 minute, se amesteca, apoi adaugam 2, 5 l apa fierbinte.  Se adauga rosiile intregi si se lasa sa fiarba la foc mic.
  3. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga pestele  , de preferat trunchi,  se spala si se introduce in ciorba.
  4. Se lasa sa fiarba cca 8-10 minute  apoi   se adauga sare si piper dupa gust.
  5. Se lasa cateva momente sa se linisteasca apoi se adauga patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu lamaie.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Ciorba de peste cu rosiiCiorba de peste cu rosii Ideala in orice sezon , recomandata pentru un pranz sanatos ! Ingrediente Ciorba de peste cu rosii - 6 […]
  • Bors de pesteBors de peste Ingrediente 700 gr crap (4 cotlete) , 1 ceapa, 2 ardei grasi rosii, 1 telina mica, 1 morcov, 50 ml ulei, 1 […]
  • Plachie de pestePlachie de peste Ingrediente 4 portii - Plachie de peste 3  buc  macrou, 5 cepe,  50 ml ulei , o jumatate de ardei rosu, 0 […]
  • Ghiveci de pesteGhiveci de peste Ingrediente Ghiveci de peste 500 gr peste (merluciu)  , 1 morcov, 2 cepe mari, 1 pastarnac, 100 gr […]
  • Peste la tigaiePeste la tigaie Ingrediente - Peste la tigaie 3  fileuri de pangasius, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa […]
  • Peste la gratarPeste la gratar Foarte gustos si sanatos pentru organismul uman, pestele este indicat sa fie consumat cat mai des. Cea mai […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress