Acasa / Retete culinare / Ciorba de peste

Ciorba de peste

Ingrediente Ciorba de peste

600 gr peste portionat , 2 buc  morcov, 1 ceapa, 1 lamaie, 5 rosii decojite, 1 ardei rosu, 50 ml ulei, sare , piper,  1 legatura de patrunjel verde.

Mod de preparare Ciorba de peste

  1. Intr-o cratita de 3 l se pune uleiul la incins. Se adauga ceapa,  morcovii si ardeiul , maruntite .
  2. Se lasa la calit cca 5 minute, se amesteca, apoi adaugam 2, 5 l apa fierbinte.  Se adauga rosiile intregi si se lasa sa fiarba la foc mic.
  3. Cand legumele sunt aproape fierte se adauga pestele  , de preferat trunchi,  se spala si se introduce in ciorba.
  4. Se lasa sa fiarba cca 8-10 minute  apoi   se adauga sare si piper dupa gust.
  5. Se lasa cateva momente sa se linisteasca apoi se adauga patrunjelul tocat marunt.

Se serveste cu lamaie.

Pofta Buna!

Ciorba de peste, 4.5 out of 5 based on 15 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
4.5 (15 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Bors de pesteBors de peste Ingrediente 700 gr crap (4 cotlete) , 1 ceapa, 2 ardei grasi rosii, 1 telina mica, 1 morcov, 50 ml ulei, 1 […]
  • Plachie de pestePlachie de peste Ingrediente 4 portii - Plachie de peste 3  buc  macrou, 5 cepe,  50 ml ulei , o jumatate de ardei rosu, 0 […]
  • Ghiveci de pesteGhiveci de peste Ingrediente Ghiveci de peste 500 gr peste (merluciu)  , 1 morcov, 2 cepe mari, 1 pastarnac, 100 gr […]
  • Peste la tigaiePeste la tigaie Ingrediente - Peste la tigaie 3  fileuri de pangasius, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa […]
  • Hering cu rosii si usturoiHering cu rosii si usturoi Ingrediente Hering cu rosii si usturoi 1 kg hering (baby), 8 catei usturoi, 4 rosii , ulei , 100 gr […]
  • Peste cu sos de smantanaPeste cu sos de smantana Ingrediente  Peste cu sos de smantana 1 kg peste file (merluciu), 100 gr faina , ulei pentru prajit, sare […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress