Acasa / Retete culinare / Ciorba de gasca

Ciorba de gasca

Ingrediente – Ciorba de gasca

1 kg carne de gasca (piept, spate) , 2 cepe , 2 morcovi, 1 radacina de patrunjel , 100 gr smantana, 1 galbenus, sare si piper dupa gust, leustean proaspat.

Mod de preparare

  1. Carnea se spala, se portioneaza  si se pune la fiert.
  2. Cand incepe sa dea in clocot se indeparteaza spuma si se lasa sa fiarba la foc mic.
  3. Cand carnea este aproape fiarta   se adauga zarzavatul taiat cubulete .
  4. Lasam ciorba sa fiarba la foc mic pana ce zarzavatul este fiert.
  5. Se adauga smatana amestecata cu galbenus, sare si piper dupa gust iar dupa 2 min stingem focul.
  6. Se adauga leusteanul  taiat marunt.

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress