Ciorba de fasole verde cu carne de porc

ciorba de fasole verde cu carne de porc, cele mai gustoase retete de ciorba de fasole verde cu carne de porc
4.8/5 - (9 votes)

Ingrediente Ciorba de fasole verde cu carne de porc / 4 portii.

500 gr fasole verde, 400 gr  costita de porc,  1 morcov, 1 ceapa, 100 gr tocanita de rosii sau 5 rosii potrivite,  1 ardei gras, 50 ml ulei, 1 lagatura de marar , sare.




Mod de preparare Ciorba de fasole verde cu carne de porc

Fasolea se spala , se curata si  se taie in bucatele de 3-4 cm.

Costita se spala si se portioneaza in bucati potrivite.

Intr-o oala punem costita , sare si  2 l apa, .

Fierbem    la foc mic ,  20 de minute.

Adaugam  fasolea si continuam fierberea inca 10 minute.

Ardeiul se taie cubulete, morcovul se taie rondele, ceapa se taie marunt.

Adaugam in ciorba  legumele, tocanita de rosii si lasam sa fierba la foc mic.

Cand legumele sunt fierte,   adaugam  sare dupa gust si marar verde tocat marunt.

Ciorba se  serveste calda, dupa preferinta cu smantana .

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.