Acasa / Retete culinare / Ciorba cu carne afumata si rosii

Ciorba cu carne afumata si rosii

Ingrediente

500 gr coasta afumata de porc, 3 rosii, 1 ceapa, 1 morcov, sare, 50 ml ulei, verdeata.

Preparare

Coasta de porc se spala si se portioneaza. Ceapa si morcovul se taie rondele, rosiile se trec prin apa fierbinte pentru a inlatura mai usor pielita, verdeata se spala si se toaca marunt. Intr-o cratita punem apa calda si coasta de porc, cand a dat in clocot adaugam morcovul si ceapa. Se lasa 10 minute sa fiarba si adaugam rosiile fara pielite taiate felii si uleiul. Se lasa sa fiarba la foc mic. Este gata cand carnea si legumele au fiert. Se potriveste de sare, se adauga verdeata si se pune intr-un bol pentru ciorba.

Servire

Se serveste calda cu paine de casa.
Ciorba cu carne afumata si rosiiCiorba cu carne afumata si rosiiCiorba cu carne afumata si rosii
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress