Acasa / Retete culinare / Chiftelute cu ciuperci si soia

Chiftelute cu ciuperci si soia

Ingrediente

500 gr ciuperci proaspete, 3 cepe, 200 gr soia, verdeata, sare, 50 ml ulei, faina,piper, ulei pentru prajit.

Preparare

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ciupecile se spala, se dau pe razatoare. Soia se fierbe in apa cu sare, cca 20 min. Intr-o tigaie calim ceapa, se adauga ciupercile rase apoi se amesteca si se lasa la calit. Se adauga dupa cateva minute soia fiarta si scursa, sare si piper dupa gust si mai lasam pe foc cateva momente. Se lasa sa se raceasca cca 5 minute, apoi cu o lingura luam compozitie, trecem prin faina asezata pe o farfurie intinsa, se modeleaza si le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. Se prajesc bine pe ambele parti. Se pun intr-un bol si se decoreaza cu verdeata.
5 (100%) 1 voturi
Voteaza
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Chiftelute de postChiftelute de post Ingrediente Chiftelute de post 300 gr soia granule, 1 morcov, 1 ceapa, 50 ml ulei, 1 capatana usturoi, 50 […]
  • Prajitura NegresaPrajitura Negresa Ingrediente Prajitura Negresa Blat - 2 cani (cana 200 ml ) faina  tip 480 , 5 linguri zahar, 3 linguri […]
  • Vinete paneVinete pane Vinete pane in varianta de post, un aperitiv gustos si delicios ! Se pot servi simple sau cu […]
  • Pate de ciuperciPate de ciuperci Pate de casa din ciuperci , o gustare rapida intr-o zi de post ! Ingrediente 4 portii/ Timp - 1 ora. 500 […]
  • Chiftelute de postChiftelute de post Ingrediente 5 cartofi mari, 2 cepe, 50 gr orez, patrunjel verde, piper, sare, 50 gr pesmet, faina pentru […]
  • Chiftele de post cu linte si ciuperciChiftele de post cu linte si ciuperci Gustarea ideala intr-o zi de post , perfecte pentru un sandvis delicios. Servite cu maioneza de post, […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress