Acasa / Retete culinare / Chiftele cu ciuperci si cartofi

Chiftele cu ciuperci si cartofi

Ingrediente Chiftele cu ciuperci si cartofi

4 cartofi  (mari) fierti, 2 buc ceapa, 280 gr ciuperci conserva, 1 legatura patrunjel, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, sare si piper dupa gust, ulei si faina pentru prajit.




Mod de preparare Chiftele cu ciuperci si cartofi

  1. Intr-un vas adaugam cartofii fierti zdrobiti, ciupercile taiate marunt, patrunjelul taiat marunt , ceapa razuita, pesmetul, faina, sarea si piperul.
  2. Compozitia se amesteca pana obtinem o compozitie omogena.
  3. Formam chiftelele  cu ajutorul fainei si se prajesc bine  in ulei incins, pe ambele parti.
  4. Chiftelele se scot pe hartie absorbanta , apoi se aseaza pe platou.

Se pot servi cu sos de legume, garnituri, salate, mujdei , etc.

Pofta Buna!

chiftele de ciuperci si cartofi chiftele de post cu ciuperci si cartofi chiftele de post cu ciuperci si cartofi (1) chiftele de post cu ciuperci si cartofi (2)

Salvează

Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress