Acasa / Retete culinare / Chec Victoria

Chec Victoria

Ingrediente Chec Victoria

4 oua, 140 gr faina, 140 gr unt, 140 gr zahar, 70 gr nuci curatate, 70 gr rahat, 50 gr stafide, 1 praf de sare, 2 plicuri zahar vanilat.

Decor: zahar farin vanilat.




Mod de preparare Chec Victoria

  1. Untul (la temperatura camerei ) se mixeaza cu zahar, cca 10 min.
  2. Se adauga pe rand galbenusurile , unul cate unul, amestecand continuu. Adaugam treptat faina , sarea si vanilia apoi se adauga albusurile batute  spuma . Se amesteca usor, compozitia formata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt , se adauga nucile, rahatul si stafidele (prafuite cu faina) din loc in loc.
  3. Tava se introduce in cuptorul incalzit si se  lasa la copt la foc potrivit pana devine auriu-roscat.
  4. Se lasa sa se raceasca complet apoi se portioneaza. Se serveste pudrat cu zahar farin vanilat.

Pofta Buna!

5 (100%) 1 voturi
Voteaza
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • Rulada cu nucaRulada cu nuca Ingrediente Rulada cu nuca Foaia de rulada: 6  albusuri, 6 linguri zahar, 9 linguri faina, 1/2 plic praf de […]
  • Prajitura cu branza dulcePrajitura cu branza dulce Ingrediente Prajitura cu branza dulce Foi :  3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 […]
  • Prajitura cu friscaPrajitura cu frisca Pentru ocaziile festive, prajitura cu frisca va fi cu adevarat senzatia tuturor. Dulce, parfumata, cu […]
  • Salam de biscuitiSalam de biscuiti Ingrediente 300 gr biscuiti cu unt , 100 gr ciocolata alba , 50 gr unt, 50  gr zahar, 50 gr stafide, 50 gr […]
  • Tort diplomat cu ananas si ciocolataTort diplomat cu ananas si ciocolata Ingrediente Tort diplomat cu ananas si ciocolata Blat : piscoturi de sampanie: 10 buc - ( forma o cratita […]
  • CheesecakeCheesecake Ingrediente Cheesecake Pentru blat : 150 gr biscuiti digestivi zdrobiti, 1 lingura zahar, 80 gr […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress