Acasa / Retete culinare / Ceafa de porc cu ceapa si cartofi

Ceafa de porc cu ceapa si cartofi

Ingrediente Ceafa de porc cu ceapa si cartofi – 3 portii

3 bucati mari de ceafa , 6 cartofi medii, 6 cepe mici, sare si piper dupa gust, 5 linguri ulei, patrunjel verde.

Preparare Ceafa de porc cu ceapa si cartofi

  1. Intr-un vas termorezistent se adauga uleiul , se aseaza bucatile de ceafa presarate cu sare si piper apoi se intorc pentru a fi unse uniform.
  2. Se introduce vasul in cuptorul incalzit la 200 C pentru 30 min. Separat cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se pun la fiert pentru 5 min.
  3. Se scoate friptura din vas , se adauga cartofii si ceapa taiata jumatati.
  4. Se lasa cca 10 min , se adauga friptura peste  cartofi si lasam inca 3-5 min. Se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

Se serveste alaturi se ardei  in sos de rosii. Este o friptura delicioasa !

 

Pofta Buna!

Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

loading…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress