Cartofi taranesti cu ceapa

Cartofi taranesti cu ceapa
Ingrediente:

1 kg cartofi, 2 cepe mari si rosii , 5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, patrunjel verde.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

5

5/5 - (77 votes)

Cartofi taranesti cu ceapa, un preparat delicios pentru masa de pranz. Reteta Cartofi taranesti cu ceapa este simpla si delicioasa.

Curatam cartofii de coaja ,ii spalam si ii taiem cuburi.

Ii punem la fiert cu 1/2 lingurita de sare.

Intr-o tigaie calim ceapa, taiata rondele, adaugam sare si o calim cateva minute.

Adaugam usturoiul maruntit, sare si piper dupa gust.

Adaugam cartofii fierti si scursi.

Amestecam usor si presaram patrunjelul maruntit.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *