Acasa / Retete culinare / Carne de porc in untura

Carne de porc in untura

Ingrediente

carne de porc afumata: muschi , pulpa, coaste, untura.

Preparare

Carnea de porc sarata si afumata se portioneaza in bucati potrivite.Se prajeste timp de 20 min in untura incinsa. Cand este gata se pune alternativ in garnita sau borcan , apoi se toarna untura calda peste carne astfel incat sa o acopere. Se pastreaza la rece intr-un loc aerist.

Servire

Se serveste calda cu mamaliguta sau cartofi taranesti.
Carne de porc in unturaCarne de porc in unturaCarne de porc in unturaCarne de porc in untura
Carne de porc in untura, 5.0 out of 5 based on 9 ratings
Voteaza:
VN:F [10.0.0_1159]
5.0 (9 voturi)
loading...

Vezi si alte retete delicioase

  • CaltabosCaltabos Caltabosul este un aperitiv servit in special in perioada sarbatorilor de iarna. Se prepara din carne de […]
  • Slanina fiartaSlanina fiarta Ingrediente slanina frageda fara sorici de pe burta care are un strat de tesut muscular, sare. Compozitia […]
  • Pomana PorculuiPomana Porcului Ingrediente 1 kg carne porc (muschi, ceafa, pulpa), 2 verze murate, 200 gr tocanita de rosii , cimbru, […]
  • Aperitiv DobosAperitiv Dobos Ingrediente - Apertiv Dobos felii de sunca  (york sau praga) , felii cascaval  hochland. Decor: rondele […]
  • Vin fiertVin fiert Ingrediente Vin fiert 1 l vin rosu sec (de preferat vin de casa), 140 gr zahar, 4 cuisoare, 2 batoane […]
  • Bulgarasi de zapadaBulgarasi de zapada Ingrediente 1 pandispan din 3 oua, esenta de  rom, 1 ciocolata -100 gr, 1 lingura  cacao, 50 ml sirop, nuca […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress