Rata pe varza

Ingrediente

1 rata;
2 kg de varza acra;
200 g de untura;
100 g de rosii;
20 g de sare;
1 g de piper boabe

Preparare

Rata se curata, se sareaza, se aseaza intr-o tava cu untura si se introduce la cuptor, pentru frigere; din cand in cand, se stropeste cu untura si se intoarce pana este gata.
Separat, se taie varza foarte subtire si impreuna cu untura si boabele de piper se introduce la cuptor, unde se gratineaza cca. 80%;
Cand este aproape gata, se pun rosiile.

Servire

In momentul servirii, rata se taie in portii, se aseaza pe varza , se stropeste cu sosul rezultat de la frigerea ratei.
Rata pe varza
Rate this post
Voteaza
 

Vezi si alte retete delicioase

  • Cascaval paneCascaval pane Ingrediente1 rotita de cascaval , faina, pesmet, sare , 2 oua, ulei pentru prajit, salata […]
  • Pui cu nuciPui cu nuci Ingrediente300 gr piept de pui dezosat,1 albus de ou,2 linguri de malai,50 gr miez de nuca,1 lingura de […]
  • Cocos din mereCocos din mere Ingrediente5 mere albe si rosii,scobitori,lamaiePreparareCu ajutorul unui cutit mic se modeleaza merele.Te […]
  • Aripioare de pui cu mujdei de usturoiAripioare de pui cu mujdei de usturoi Ingrediente 1 kg aripioare de pui, sare, piper, usturoi, patrunjel verde. Preparare Aripioarele de pui se […]
  • Muschiulet de porc a la grecMuschiulet de porc a la grec Ingredientept 10 portii:1,200 kg muschiulet de porc,400 ml smantana,100 ml ulei,1 lingura faina,1 lingura de […]
  • Piept de pui cu salata verdePiept de pui cu salata verde Ingrediente4 portii:1 salata verde,500gr rosii mici,500 gr piept de pui,1 lingura faina,2 cateii de […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress