Ingrediente
Blat: 300 gr faina, 3 gr drojdie, 50 ml lapte caldut , 20 ml ulei masline, 10 gr zahar, sare.
Pentru umplutura: cascaval, bacon felii, ciuperci din conserva, sare, cimbru, sos de rosii, ardei capia.
Preparare
Intr-un bol amestecam drojdia cu laptele caldut, zahar, sare, ulei de masline.
Se adauga faina si amestecam iar la final framantam.
Daca mai necesita faina mai adaugam, astfel incat sa obtinem un aluat vartos.
Se lasa la crescut cca 20 min la loc cald.
Intr-o tava de aragaz intinsa punem hartie de copt apoi aluatul, se intinde usor pana obtinem o foaie de aluat .
Ungem foaia de aluat intinsa cu sos de rosii, sare , adaugam ciupecile scurse din conserva, felii de bacon , presaram cimbru uscat , rondele de ardei si cascaval ras.
Se introduce in cuptorul incalzit si se lasa la copt.
Cand este gata se scoate din cuptor , se portioneaza si se serveste calda .
Se adauga faina si amestecam iar la final framantam.
Daca mai necesita faina mai adaugam, astfel incat sa obtinem un aluat vartos.
Se lasa la crescut cca 20 min la loc cald.
Intr-o tava de aragaz intinsa punem hartie de copt apoi aluatul, se intinde usor pana obtinem o foaie de aluat .
Ungem foaia de aluat intinsa cu sos de rosii, sare , adaugam ciupecile scurse din conserva, felii de bacon , presaram cimbru uscat , rondele de ardei si cascaval ras.
Se introduce in cuptorul incalzit si se lasa la copt.
Cand este gata se scoate din cuptor , se portioneaza si se serveste calda .
Sugestii
Pentru 4 portii.
Sugestii
Pentru 4 portii.



Voteaza