Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala (pagina 5)

Bucatarie internationala

Pui KFC

Ingrediente piept de pui 150 gr,smantana 1 lingura , mustar 1 lungurita,1 lingurita sos de soia, un praf de usturoi,sare piper,boia iute si chilli. Pt crusta:oua, faina+condimente, fulgi de porumb sfaramat. Preparare Se face o pasta din toate ingredientele iar puiul taiat fasiute se amesteca cu sosul si se lasa ...

Citeste »

Placinta cu spanac

Ingrediente 1 pachet foi de placinta, 50 gr unt, 200 gr spanac , 1 ceapa, piper, 100 gr branza telemea, 1 ou, sare daca mai este nevoie, busuioc, 100 ml lapte, 20 ml ulei. Preparare Umplutura: intr-o tigaie se adauga untul si se lasa sa se topeasca , se adauga ...

Citeste »

Carpacio de vita

Ingrediente Rucola, 100gr muschi de vita,parmezan 100gr,ulei masline 20ml sare si piper dupa gust Preparare Muschiul de vita se condimenteaza foarte bine cu sare piper si se unge cu ulei de masline apoi se infoliaza si se tine la congelat minim 2 zile.Dupa 2 zile se poate servi.Se spala rucola ...

Citeste »

Pui gustos

Ingrediente 100 gr piept de pui,1 ceapa,2 ciuperci,50 gr bacon,1 lingurita de mustar,smantana.,sare piper Preparare Pieptul de pui se taie fasii si se pune la prajit intr-o tigaie impreuna cu baconul taiat cuburi.Dupa ce sa-u prajit de pune ceapa, ciupercile si se condimenteaza.Se lasa cateva minute la calit apoi se ...

Citeste »

Paste cu carne

Ingrediente 500 gr paste, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, 5 catei de usturoi, 1 morcov, 500 gr carne tocata, 50 gr pasta tomate, 50 ml vin, cascaval, piper, sare, 50 ml ulei. Preparare Intr-o cratita punem ceapa rosie si alba taiata rondele la calit in uleiul incins, se adauga ...

Citeste »

Gulas unguresc

Ingrediente 500 gr de carne de porc, 100 ml ulei, 2 cepe , 2 rosii, 1 catel de usturoi, 1 morcov, 400 gr cartofi, 10 gr zahar, sare frunze de patrunjel, sare, piper. Preparare Pentru un gulas delicios se va folosi carnea de porc impanata cu grasime, aceasta fiind mai ...

Citeste »

Salata greceasca

Ingrediente rosii, castraveti, branza feta, ardei, ceapa rosie, masline, ulei de masline, zeama de lamaie, sare. Preparare Este o salata bogata in vitamine si confera o savoare deoasebita. Am folosit legume proaspete care au fost taiate dupa preferinta. Am pus totul intr-un bol, branza taiata cubulete, masline , oul fiert ...

Citeste »

Ficatei cu sos

Ingrediente 500 gr ficatei pui, 1 ceapa , 5 gr boia de ardei dulce, 50 gr unt, 200 ml lapte, patrunjel verde, piper, cimbru, sare. Preparare Ficateii se spala in mai multe ape, ii punem intr-un bol cu  lapte rece.  Se lasa cca 20 minute, la rece. Untul se topeste ...

Citeste »

Dantela de parmezan

Ingrediente 50 gr parmezan Preparare Parmezanul se da prin razatoarea mica dupa care se presara intr-o tava (din teflon) dandu-i o forma rotunda.Se baga in cuptorul foarte incins cca 4 min(pana incepe sa se rumeneasca).Dupa ce sa rumenit se scoate din cuptor se ia cu o paleta si se pune ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress