Acasa / Retete culinare / Bucatarie internationala (pagina 4)

Bucatarie internationala

Pizza cu ciuperci

Ingrediente Aluat pizza: 500 gr faina, 1 cub drojdie -25 gr, 20 gr lapte praf, 10 gr zahar, sare. Umplutura: 300 gr ciuperci, 200 gr sunculita taranesca, sos de rosii, cimbru, sare, piper, 100 gr cascaval. Preparare Aluatul: Intr-un vas dizolvam drojdia in apa calduta, amestecam cu zahar, faina, laptele ...

Citeste »

Placinta cu ciuperci

Ingrediente 500 gr foi placinta, 300 gr ciuperci proaspete, 2 cepe, 1 legatura de patrunjel, sare, piper, 100 gr smantana minim 15 procente grasime , 70 gr ulei. Preparare Foile de placinta se impart in doua parti egale. Intr-o tigaie punem 20 ml ulei la incins, se adauga ciupercile spalate ...

Citeste »

Chifle gratinate

Ingrediente 4 chifle, cascaval, ciupeci, 4 oua, marar, sare, piper. Preparare La fiecare chifla se taie capacul, se inlatura din miez, si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un bol amestecam ciupercile cu marar verde tocat, sare si piper dupa gust. Cascavalul se rade. In fiecare chifla ...

Citeste »

Cartofi noi cu cascaval

Ingrediente 1 kg cartofi noi (cat mai mici), 200 gr cascaval, 50 ml ulei, sare, verdeata. Preparare Cartofii se curata de coaja prin razuire, se spala si se pun intr-un bol. Se adauga peste ei sare, ulei si amestecam. Se pune totul intr-o tava din Yena si se introduce in ...

Citeste »

Spaghete cu fructe de mare

Ingrediente 200 gr fructe de mare ( cocktail), 50 gr unt, busuioc, 30 gr pasta de tomate, 15 ml ulei masline, sare, 250 gr spaghete. Preparare Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare si o lingurita de ulei de masline timp de 10 minute. Dupa fierbere se trec sub ...

Citeste »

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress