Bucatarie internationala

21 mai 2011
Prajitura cu crema de zahar ars

Prajitura cu crema de zahar ars

Ingrediente Prajitura cu crema de zahar ars / 12 bucati. Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Crema de zahar ars: 5 […]
15 mai 2011

Prajitura diplomat cu afine

Ingrediente Blat:5 oua, 30 gr cacao, 120 gr faina, 1 praf de copt, 120 gr zahar. Sirop:100 gr zahar, rom, 200 ml apa. Crema:3 oua, 100 gr zahar, 100 ml […]
1 mai 2011
Crochete de peste

Crochete de peste

Ingrediente Crochete de peste 500 gr carne de peste fiarta (ton), 50 gr unt, 50 gr cascaval, 50 gr faina, 2 oua, 100 ml lapte, sare, piper, 1 legatura de […]
1 mai 2011
Piept de pui cu sos de usturoi

Piept de pui cu sos de usturoi

Ingrediente 1 bucata piept de pui ( 600 gr) , 1 lingurita ulei, sare si piper- dupa gust. Pentru sos – 6 catei usturoi, 20 ml ulei, sare, 1/2 legatura […]
8 februarie 2011
Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere

Ingrediente 300 gr orez, 200 gr zahar, 1l lapte, 2 oua, 10 gr zahar vanilat, sare. Umplutura: 5 mere, 100 gr zahar, scortisoara, vanilie, 40 gr unt, 2 linguri pesmet. […]
30 ianuarie 2011
Prajitura cu sarlota

Prajitura cu sarlota

Ingrediente 20 bucati/ tava 30×20 cm. Blat: 5 oua, 120 gr zahar, 120 gr faina, 20 gr cacao, un praf de sare, 1 praf de copt. Sarlota: 2 oua, 250 […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook